Pattern part
Pattern part

Student Consultant

Vill du kombinera dina studier med ett spännande och lärorikt internship på ett nytänkande konsultföretag?

Bellbird arbetar i gränslandet mellan kommunikation, marketing och förändringsprocesser.

Som Student Consultant hos Bellbird får du prova på hur det är att arbeta som konsult på ett företag som är en nytänkande, agendasättande och ledningsnära kommunikationspartner. Som intern arbetar du med research, omvärldsbevakning och underlag, samt deltar i teamarbete om hur vi ska bistå våra kunder på bästa sätt.

Vi förväntar oss att du snabbt blir en viktig del av vårt team. Därför får du introduktion samt löpande coaching/mentorskap. Vi är måna om att internshipet medför en lärorik och intensiv tid där du inkluderas i många olika projekt med egna affärsområden och varierande uppgifter. Med Bellbirds breda nätverk får du chansen att knyta kontakter som kan bli värdefulla för dig i din fortsatta karriär.

Vi söker dig som är
• Student med inriktning på ekonomi, statsvetenskap, juridik, journalistik eller medie- och kommunikationsvetenskap med mycket goda studieresultat, och som tar examen under 2020 alt. med minst en termin kvar på sina studier

• Generalist med intresse för utvecklingen inom svenskt näringsliv, samhälle och politik, finansiell sektor, media och populärkultur

• Ambitiös, noggrann, analytisk och social med eget driv och engagemang

• Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift

Intresserad?
Internshipet avser en avlönad halvtidstjänst under hösten 2019, med viss flexibilitet vad gäller tider och upplägg, samt möjlighet till förlängning under 2020.

Maila CV, personligt brev och betyg till Gustaf på gustaf.geterud@bellbird.se så snart som möjligt. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Bellbird
Bellbird grundades våren 2017 och drivs av våra partners Anders Kempe, Maria Stern, Michael Wolf, Sofia Falk och David Sandström. Vi som arbetar på Bellbird har bakgrund och erfarenheter från konsult- och byråvärlden, finanssektorn, politiken, från stora jättar och mindre start-up bolag.