Pattern part
Pattern part

Projektledare

Vill du vara med och driva långsiktiga projekt för några av Sveriges mest spännande bolag? Bellbird växer och vi söker därför en driven och strukturerad projektledare. Vi söker dig med 3–5 års erfarenhet av byråvärlden i rollen som konsult eller projektledare.

På Bellbird arbetar vi med kommunikation, marketing och förändringsprocesser. Vi hjälper företagsledningar och organisationer med tillväxt, förändring och differentiering genom agendasättande och integrerad kommunikation, med att skapa berättelser som förtjänar människors uppmärksamhet. Sedan starten 2017 har vi växt kraftigt och är i dag ett eklektiskt team på knappt 25 personer. Vår ambition är att arbeta med de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena – och därför bygger vi ett team där vi vill utveckla vår branschs främsta medarbetare.

I rollen somprojektledareär du med och planerar, leder och driver projekt. Våra kunder finns i många olika branscher såsom finans, tech, retail och telekom. Projektteamen sätts samman utifrån kundens behov och du kommer att jobba i team med många olika kompetenser. I projektgrupper bestående av konsulter, formgivare, skribenter och opinionsbildare ansvarar du för att projekt slutförs i tid och inom budget. Dessutom driver du interna projekt som utvecklar Bellbird och våra erbjudanden.

Vi tror att du är en driven, noggrann och social person som trivs i kontakten med kunder och externa samarbetspartners såsom produktionsbyråer och liknande och har en förmåga att bygga långsiktiga relationer. Med en utpräglad känsla för struktur och planering ser du till att alltid ligga steget före, för att ge teamet rätt förutsättningar att skapa värde och resultat i projekten.

Vi söker dig som har

3-5 års erfarenhet från byråvärlden i rollen som projektledare eller konsult med projektansvar.
-Erfarenhet av att ha projektlett kampanjer för stora svenska och internationella företag.
-Meriterande om du även har erfarenhet av produktionsledning, leda grafiska projekt och/eller contentproduktion.
-Är strukturerad, organiserad och detaljorienterad. Kan prioritera tid, budget och resurser i projekt och mellan olika projekt. Tänker kommersiellt och i termer av påverkan på affären.
-Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
-Har höga ambitioner för din egen framtida karriär samt förväntningar på din nästa arbetsgivare.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till info@bellbird.se, skriv ”Ansökan projektledare” i ämnesraden. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, operativ chef, på 076-113 97 97.

Join us

Are you a curious team player?

Bellbird is a growing company and we are looking for talented people to join us. If you are interested, please send a cover letter and your CV to info@bellbird.se and we’ll get back to you as soon as possible.