Pattern part
Pattern part

Konsult Public Affairs

Brinner du för att vägleda företag hur man kan använda kommunikation som verktyg för tillväxt och förändring? På Bellbird får du arbeta tillsammans med ett erfaret team med kunder som vill växa och utvecklas.  

Bellbird verkar i gränslandet mellan kommunikation, marketing och förändringsprocesser. Vi hjälper företag och organisationer med tillväxt, förändring och differentiering genom agendasättande, integrerad kommunikation baserad på storytelling som förtjänar människors uppmärksamhet, oavsett kanal. Bellbird grundades 2017 och är i dag ett eklektiskt team på knappt 25 personer. Vår ambition är att arbeta med de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena.

I rollen som Konsult på Bellbirdagerar du rådgivare som hjälper våra uppdragsgivare med kommunikationslösningar som bidrar till deras affärsmål.

På Bellbird arbetar vi integrerat med olika kommunikationsdiscipliner. Vi stöttar varumärken att bli mer relevanta, trovärdiga, långsiktigt hållbara och att ta en position som särskiljer dem från andra. Vårt arbete baseras på god affärsförståelse, insikter, omvärldsanalys och förståelse för relevanta intressentgruppers drivkrafter och agendor.

Arbetet ställer höga krav på att arbeta både i team och självständigt och ansvara för att kvalitetsnivå, tidplan och budgetar efterföljs. Hos oss kommer du att ges stor frihet och möjlighet att jobba med kollegor från många olika områden och mot kunder inom en rad olika branscher.

Vi söker dig som har

-Några års tidigare erfarenhet av public affairs, troligtvis från byrå, större företag eller annan relevant organisation med höga krav på leverans, analys och skrivande.
-Erfarenhet av omvärldsbevakning, påverkansarbete och opinionsbildning samt ett mycket stort intresse för samhällsfrågor.
-Förståelse för såväl politik, näringsliv och medielandskapet samt ett brett relevant nätverk.
-Erfarenhet av att ha arbetat med politik/myndigheter eller liknande är meriterande.
-Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
-Höga ambitioner kring din egen framtida karriär samt förväntningar på din nästa arbetsgivare.

Ansökan
Skicka CV och Personligt Brev till info@bellbird.se, skriv ”Ansökan Konsult Public Affairs” i ämnesraden. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, operativ chef, på 076-113 97 97.

Join us

Are you a curious team player?

Bellbird is a growing company and we are looking for talented people to join us. If you are interested, please send a cover letter and your CV to info@bellbird.se and we’ll get back to you as soon as possible.