Pattern part
Pattern part

Konsult Marknadskommunikation

Bellbird fortsätter att växa. Vi söker därför nu en kreativ och driven konsult för våra marknadsuppdrag och –kampanjer. Vi söker dig med 2–4 års erfarenhet av att ha jobbat med kommunikation, marknadsföring eller journalistik och som har god insikt i det svenska medielandskapet.

På Bellbird arbetar vi med kommunikation, marketing och förändringsprocesser. Vi hjälper företagsledningar och organisationer med tillväxt, förändring och differentiering genom agendasättande och integrerad kommunikation, med att skapa berättelser som förtjänar människors uppmärksamhet. Sedan starten 2017 har vi växt kraftigt och är i dag ett eklektiskt team på knappt 25 personer. Vår ambition är att arbeta med de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena – och därför bygger vi ett team där vi vill utveckla vår branschs främsta medarbetare.

I rollen som konsult kommer du att arbeta med flera typer av kunder, där du ska bidra med att utveckla och utföra kreativa kommunikationsaktiviteter. Du kommer jobba i team med många olika kompetenser och ges stor frihet i ditt arbete med att utveckla budskap, idéer och innehåll – oavsett om det handlar om att sälja en vara till en kund eller en vision till företagets medarbetare.

Jobbet ställer krav på att du som individ kan hålla hög kvalitet och tighta deadlines. För att lyckas i rollen, ska du vara kreativ, ha en vass penna och koll på omvärlden – från politik och näringsliv till populärkultur – som gör att du kan skapa relevanta strategier, aktiviteter och välformulerade budskap. Du utmärker dig genom en förmåga att hantera det skrivna ordet och en erfarenhet av att skapa nytänkande idéer och/eller innehåll som når genom bruset och leder till förtjänad uppmärksamhet. Du kan producera innehåll till egna kanaler och har en ingående förståelse för svenska mediers arbetssätt genom ett relevant nätverk.

Vi söker dig som har

2–4 års erfarenhet från arbete inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik, med höga krav på att producera kvalitativt textinnehåll i högt tempo.
-Förmåga att producera och distribuera innehåll i egna kanaler, så som webb, sociala medier och nativeannonser.
-Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, med särskild tyngdpunkt på den skriftliga förmågan.
-Höga ambitioner kring din egen framtida karriär samt förväntningar på din nästa arbetsgivare.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till info@bellbird.se, skriv ”Ansökan konsult marknadskommunikation” i ämnesraden. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, operativ chef, på 076-113 97 97.

Join us

Are you a curious team player?

Bellbird is a growing company and we are looking for talented people to join us. If you are interested, please send a cover letter and your CV to info@bellbird.se and we’ll get back to you as soon as possible.