Pattern part
Pattern part

Kommunikationskonsult med marknadsfokus

Bellbird växer och söker en driven och kreativ konsult för våra marknadsuppdrag. I rollen får du arbeta med koncept, kampanjer, varumärkesuppdrag och taktiska aktiveringar för några av Sveriges mest spännande bolag.

Vi söker dig som är i början av karriären. Du har arbetat 1–4 år och har höga ambitioner kring din framtida utveckling. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö på ett ambitiöst och snabbväxande företag. I rollen kommer du att fokusera på marknadskommunikation, vilket innebär att du, tillsammans med erfarna kollegor, arbetar med att utveckla kreativt paketerad kommunikation för förtjänade, egna och köpta kanaler. Detta för såväl intresseorganisationer som b2b- och b2c-företag.   

I rollen kommer du hjälpa våra kunder med:

-Research och analys som underlag för idéer och strategier.
-Koncept och paketeringar för kommunikation och kampanjer.
-Utveckling av kreativa taktiska aktiveringar.
-Formulera budskap, texter och copy.
-Driva och genomföra projekt.

Vi söker dig som har:

-1–4 års arbetslivserfarenhet från arbete som konsult eller på marknads-/kommunikationsavdelning, samt relevant utbildning.
-Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kreativ och integrerad kommunikation i förtjänade, egna och köpta kanaler.
-God förståelse för omvärld och trender, samt hur det kan användas i kommunikation.
-Vass penna och kan formulera skarpa texter och idéer på både svenska och engelska.
-Stor vana av att både arbeta i team och ta ett stort eget ansvar.
-Höga ambitioner kring din framtida karriär och trivs på en högpresterande arbetsplats.

Rollen ställer höga krav på kreativ och konceptuell höjd, förståelse för omvärld och trender, samt förmåga att omvandla detta till slagkraftiga budskap och aktiveringar. På Bellbird erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter, spännande uppdrag, erfarna kollegor och en arbetsplats under hög tillväxt och förändring.

Ansökan och mer information:
Skicka CV och personligt brev till info@bellbird.se, skriv ”Ansökan kommunikationskonsult marknad” i ämnesraden. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, operativ chef, på 076-113 97 97.

Om Bellbird:
På Bellbird arbetar vi i gränslandet mellan kommunikation, marknadsföring och förändringsprocesser. Vi hjälper våra uppdragsgivare med tillväxt och förändring genom agendasättande och integrerad kommunikation. Sedan starten 2017 har vi växt kraftigt och är i dag ett eklektiskt team på cirka 25 personer. Vår ambition är att arbeta med de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena, och vi tror på näringslivet som en positiv och ansvarstagande kraft i samhället för att driva förändring. På Bellbird vill vi utveckla branschens främsta medarbetare.