Pattern part
Pattern part

Bellbird söker produktionsledare

På Bellbird jobbar vi med agendasättande och integrerad kommunikation. Vi växer snabbt och söker nu en vass produktionsledare. Du håller ihop våra största projekt med säker hand och vill samtidigt utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder spännande uppdrag, möjlighet att utvecklas som kommunikationskonsult och utveckla Bellbirds processer och nätverk av samarbetspartners och leverantörer.

Bellbird arbetar i gränslandet mellan kommunikation, marketing och förändringsprocesser. Vi är ett eklektiskt team på 20 personer. Vår ambition är att ha de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena. Samtidigt bygger vi ett företag som det är kul att arbeta på och där alla medarbetare får växa och utvecklas. Bellbird grundades våren 2017 och drivs av våra partners Anders Kempe, Maria Stern, Michael Wolf, Sofia Falk och David Sandström.

I rollen som Produktionsledare befinner du dig i gränslandet mellan våra kunders behov och medarbetares ambitioner. Genom att balansera båda perspektiven säkerställer du nöjda kunder och engagerade medarbetare. Målbilden är att alltid ligga steg före. Att få rigorös struktur och minutiös planering att knappt kännas, utan bara flyta på i bakgrunden, så att fokus kan läggas på det som skapar värde. När processen känns rolig och kontrollerad på samma gång har du lyckats.

I rollen som Produktionsledare jobbar du nära Bellbirds kundansvariga samt våra projektteam. Du har direktkontakt med våra kunder samt koordinerar vårt interna arbete och våra samarbetspartners/leverantörer.

På Bellbird vill vi utveckla helt nya sätt att arbeta med kommunikation. Så vi söker dig som har erfarenhet av produktionsledning men framför allt vill arbeta med nya sätt att planera och producera kommunikation. Vi söker dig som vill arbeta operativt och utvecklas i rollen som både produktionsledare och kommunikationskonsult, samt som vill arbeta med att utveckla Bellbirds interna arbete och nätverk av samarbetspartners/leverantörer.

Vi söker dig som har
Erfarenhet av produktionsledning för projekt/kampanjer för stora svenska och internationella företag. Vi tror att du har minst 4-5 års erfarenhet av detta.
Erfarenhet från flera olika kommunikationsdiscipliner och att arbeta med integrerad kommunikation.
Vana av att arbeta både i team och individuellt, och att driva flera parallella projekt.
Stor erfarenhet och kunskap om att ansvara för att kvalitetsnivå, tidplan och budget efterföljs.
Arbetat operativt med kommunikationshanterverket.
Arbetat på byrå alternativt i en byråliknande miljö.
Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan: Om du delar våra intressen och vill jobba med oss så skicka ett personligt brev och ditt CV till info@bellbird.se Skriv ”Ansökan Produktionsledare” i ämnesraden. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, Operativ Chef, på +46 (0)76 113 97 97.