Pattern part
Pattern part

Intern våren 2021

Vill du kombinera dina studier med ett spännande och lärorikt internship på ett nytänkande konsultföretag? Vi söker dig som vill uppleva kombinationen av ledningsnära konsultfirma och start-up bolag. Vi ser gärna någon som läser sitt sista år, då detta är en utmärkt tjänst att kombinera med uppsatsskrivande.

På Bellbird arbetar vi i gränslandet mellan kommunikation, marknadsföring och förändringsprocesser. Vi hjälper våra uppdragsgivare med tillväxt och förändring genom agendasättande och integrerad kommunikation. Sedan starten 2017 har vi växt kraftigt och är i dag ett eklektiskt team på knappt 25 personer. Vår ambition är att arbeta med de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena. Som arbetsplats vill vi utveckla branschens främsta medarbetare.

Som Intern hos Bellbird får du prova på hur det är att arbeta som konsult på ett företag som är en nytänkande, agendasättande och ledningsnära kommunikationspartner. Som intern arbetar du med research, omvärldsbevakning och underlag, samt deltar i teamarbete om hur vi ska bistå våra kunder på bästa sätt.

Vi förväntar oss att du snabbt blir en viktig del av vårt team. Därför får du introduktion samt löpande coaching/mentorskap. Vi är måna om att internshipet medför en lärorik och intensiv tid där du inkluderas i många olika projekt med eget ansvar för varierade uppgifter. Med Bellbirds breda nätverk får du chansen att knyta kontakter som kan bli värdefulla för dig i din fortsatta karriär.

Vi söker dig som

-Läser på universitet eller högskola med inriktning på ekonomi, statsvetenskap, juridik, journalistik eller medie- och kommunikationsvetenskap med mycket goda studieresultat.
-Är generalist med stort intresse för utvecklingen inom näringsliv, samhälle och politik, finansiell sektor, media och populärkultur.
-Är ambitiös, noggrann, analytisk och social med eget driv och engagemang.
-Har mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Intresserad?

Internshipet avser en avlönad halvtidstjänst under våren 2021, med viss flexibilitet vad gäller tider och upplägg.

Maila CV, personligt brev och betyg till info@bellbird.se, skriv ”Ansökan Internship våren 2021” i ämnesraden. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående.

Vi ser fram emot din ansökan! Ser gärna någon som läser sitt sista år, kombinera med uppsatsskrivande