Pattern part
Pattern part

Grafisk formgivare

På Bellbird jobbar vi med agendasättande och integrerad kommunikation. Vi växer och söker nu en Grafisk Formgivare. Vi söker dig som tror på kraften i att förstärka varumärkens identitet och storytelling genom visuella uttryck, som brinner för att göra saker begripliga och engagerande genom grafisk design. 

Bellbird arbetar i gränslandet mellan kommunikation, marketing och förändringsprocesser. Vi är ett eklektiskt team på 20 personer. Vår ambition är att ha de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena. Samtidigt bygger vi ett företag som det är kul att arbeta på och där alla medarbetare får växa och utvecklas. Bellbird grundades våren 2017 och drivs av våra partners Anders Kempe, Maria Stern, Michael Wolf, Sofia Falk och David Sandström. 

Som Grafisk Formgivare kommer du att ingå i våra konsultteam och jobba mot flera uppdragsgivare, med varumärkesarbete och kampanjer för olika kanaler. Du kommer att arbeta med allt från att göra layout, formgivning av pitchmaterial och presentationer, till att stödja arbetet med framtagande av visuell identitet, tryckta och digitala kampanjer, webbsidor med mera. Hos oss kommer du att få vara en del av idégenereringen kring hur vi kreativt och strategiskt kan bistå våra kunder på bästa sätt. Arbetet ställer höga krav på att, omväxlande i team och individuellt, arbeta självständigt, ansvara för att kvalitetsnivå, tidplan och budgetar efterföljs.  

Vi erbjuder en omväxlande och lärorik arbetsplats där du får arbeta med utmanande och roliga kunduppdrag inom flera olika branscher. Hos oss är både tempot och utvecklingskurvorna höga.  

Vi söker dig som har 
Minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som grafisk formgivare – med integrerad kommunikation och kampanjer på företag, PR- eller reklambyrå för stora svenska och internationella företag.  

Relevant utbildning, hög designkänsla och kunskap inom Adobe CS, InDesign, Photoshop, Illustrator och liknande program. Ett stort plus är om du har kunskap av eller intresse för animation, webb och filmproduktion. 

Erfarenhet av att arbeta med kollegor från flera olika kommunikationsdiscipliner och att driva flera parallella projekt. 

Genuint intresse av utvecklingen inom svenskt näringsliv, samhälle, media och populärkultur. 

Ansökan: Om detta låter intressant, skicka CV och portfolio till info@bellbird.se Skriv ”Grafisk Formgivare” i ämnesraden. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, Operativ Chef, på +46 (0)76 113 97 97.