Pattern part
Pattern part

Ekonomiansvarig

Vill du axla ett ekonomiansvar i ett snabbt växande konsultföretag där ditt ansvar kommer att växa ytterligare i takt med att bolaget gör det? Om du utmärker dig genom ditt driv och din vilja att föra saker framåt, samt kombinerar ordning och reda med starka sociala färdigheter kan det här vara en unik möjlighet för dig.

På Bellbird arbetar vi med kommunikation, marketing och förändringsprocesser. Vi hjälper företagsledningar och organisationer med tillväxt, förändring och differentiering genom agendasättande och integrerad kommunikation, med att skapa berättelser som förtjänar människors uppmärksamhet. Sedan starten 2017 har vi växt kraftigt och är i dag ett eklektiskt team på knappt 25 personer. Vår ambition är att arbeta med de mest spännande uppdragen för de mest ambitiösa varumärkena – och därför bygger vi ett team där vi vill utveckla vår branschs främsta medarbetare.

Sedan starten har Bellbird växt kraftigt och på kort tid vunnit en rad framstående kunders förtroende. Ekonomiansvarig har en viktig roll oss med en bredd av ansvarsområden. Du ansvarar för den löpande bokföringen, redovisning och fakturering, samt tar fram inkomstdeklarationer, årsbokslut och årsredovisning. Därutöver kommer en stor del av din tid att läggas på business controlling, beslutsstöd och underlag till ledningsgruppen, inom områden såsom tidrapportering och uppföljning, kostnadskontroll samt budgetarbete och prognoser.

Som ekonomiansvarig arbetar du jämsides kontorsansvarig och rapporterar till operativ chef. Vårt gemensamma mål är att se till att allt det vardagliga flyter på, enkelt och sömlöst och samtidigt bygga plattformen för fortsatt tillväxt. Våren 2020 har vi implementerat ett nytt ekonomistyrningssystem. Arbetet under hösten handlar om att vässa våra processer för att på samma gång stärka ekonomistyrningen centralt och samtidigt underlätta för våra konsulter. Vi förväntar oss att du snabbt blir en viktig del av vårt team och för rätt person ger denna position utmärkta möjligheter till större ansvar.

Vi söker dig som

-Har en relevant utbildning inom ekonomi, redovisning eller motsvarande.
-Erfarenhet av budgetprocesser, rapportering och uppföljning. Meriterande med tidigare erfarenhet av konsultverksamhet, gärna från byråvärlden.
-Kombinerar god analytisk förmåga med serviceinriktad framtoning och har vana av att jobba med motparter som ställer höga krav.
-Sätter ett högt värde på att leverera med hög kvalitet, ta uppgifter framåt och att hitta lösningar på problem.
-Goda IT-kunskaper samt utmärkta kunskaper i Excel och gärna PowerPoint.
-Har du ett intresse för utvecklingen inom svenskt näringsliv, samhälle och politik, finansiell sektor, media eller populärkultur kommer du att trivas extra bra hos oss.

Intresserad?

Maila CV till info@bellbird.se, skriv ”Ansökan ekonomiansvarig” i ämnesraden. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Gustaf Geterud, operativ chef, på 076-113 97 97.